over mij

/ 01

wie ik ben

art by otniel

Mijn naam is Otniël en ik hou van art, vandaar de naam voor mijn website. Ik heb altijd al die fascinatie gehad voor snelle auto’s, hun design en unieke looks. Dat inspireerde me om al op jonge leeftijd mijn favoriete auto’s op papier te tekenen. Toen ik voor het eerst geïnteresseerd raakte in Adobe Illustrator en Photoshop, opende het een nieuwe wereld van artistieke vrijheid en stijlen waaruit ik kon kiezen. De overgang van papier naar digitaal was een leercurve, maar ik hou van waar ik nu ben.

werkwijze

Door design briefs is het makkelijker om een product precies op maat voor een klant te maken. Daarom is dat gedeelte een belangrijke punt waarop ik let alvorens ik aan de slag ga. Verder ook regelmatige contact onderhouden met de klant en goede afspraken maken.

quote

“Life goes fast so make sure you’re in control of the gears ,but also savour every part of the journey”

/ 02

diensten

let's get some art done

Een van mijn populaire diensten is de custom auto-illustratie. Je kunt kiezen tussen een simpele illustratie en een gedetailleerde illustratie. Je ontvangt ten eerste een illustratiebrief waarin je precies aangeeft wat je wilt en op basis daarvan wordt de illustratie op maat voor jou gemaakt. Best simpel toch!? Maak vandaag nog contact voor jouw eigen custom auto-illustratie 

standaard prijzen auto illustratie

Simpele auto-illustratie met 3 tot 5 kleuren

$75

Gedetailleerde auto-illustratie met 5 en meer kleuren

$150